Jeśli ktoś ma satelite z cyfrowego polsatu to teraz internet -50%. LTE bez limitu. Prawdziwy Limit to ok 200GB żeby jedna osoba typowo torrentowa nie obciążała łącza chyba o to im chodzi. Możliwość ustawienia modemu Huawei e3372 sztywno na łączenie się tylko z LTE. Ja mam nadajnik 4 km od siebie. Zasięg w domu ok 40-50%. Zasięg po zastosowaniu anteny zewnetrznej dostosowanej do róznych pasm ok 78% ograniczenia wysoki las itp. Ale antena idzie na komin na wiosnę powinno byc lepiej.
Wybrałem ofertę za 45zł 90GB bo czasami jak zamuli w godzinach głównie 16-17 i ok 20-21 to przełączam na HSDPA+ pracuje na innym paśmie niż LTE . I wtedy lepiej. Zasięg średnio 76%, ping 32-56 ms, Download cały czas powyżej 5Mb w nocy nawey 20Mb zależne od ilości uzytkowników chyba. Wysyłanie od 3Mb do 10Mb. Mi pasuje
jak na wsi otoczonej lasami to bajka.
Agamek12, ja wziąłem najdroższa opcję najtańsza coś ok 25 zł chyba i 50 GB, za 35 zł 70 GB. LTE bez limitu, transfer obowiązuje tylko w innych pasmach. Natomiast noce w innych pasmach niż LTE 200GB za free.
Pozdrawiam
Wybrałem ofertę za 45zł 90GB bo czasami jak zamuli w godzinach głównie 16-17 i ok 20-21 to przełączam na HSDPA+ pracuje na innym paśmie niż LTE . I wtedy lepiej. Zasięg średnio 76%, ping 32-56 ms, Download cały czas powyżej 5Mb w nocy nawey 20Mb zależne od ilości uzytkowników chyba. Wysyłanie od 3Mb do 10Mb. Mi pasuje

Agamek12, ja wziąłem najdroższa opcję najtańsza coś ok 25 zł chyba i 50 GB, za 35 zł 70 GB. LTE bez limitu, transfer obowiązuje tylko w innych pasmach. Natomiast noce w innych pasmach niż LTE 200GB za free.
Pozdrawiam

Komentarz